perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pieleen mennyt lomareissu

Ehkä vähän liioiteltua, mutta aika lähellä kuitenkin. Huh, mikä reissu.. Selvittiin onneksi eilen hengissä kotiin saakka. Loman kunniaksi päätimme lähteä käymään Tampereella sairasteluista huolimatta. Niilo kerran vaikutti olevan jo paremmassa kunnossa aamusta. Automatka meni kyllä yllättävän kivuttomasti ja käytiin samalla Ikeassakin. Mutta illalla sitten taas kuume alkoi vihoitella pikkumiestä ja veto oli kyllä kadoksissa koko reissun ajan, meiltä kaikilta. Kävimme aamusta Acutan päivystyksessä, kun epäilimme jo jotain tulehdusta. Siinä sitten istuttiin koko konkkaronkka sairaalassa pari tuntia. Tietysti just silloin Niilo sai jonkun adrenaliini pistoksen, juoksenteli pitkin käytäviä ja höpötti muille ihmisille. Meinasi käydä nappaamassa yhden miehen kädestä kännykänkin. Kuumetta kuitenkin olisi silläkin hetkellä, joten taisivat hoitajat meitä uskoa :) Kaikki arvot olivat kuitenkin ok!

Tarkoituksena oli shoppailla ja nauttia ravintoloiden antimista. Noh, shoppailut jäivät lyhyeen ja mitä ravintolaruokiin tulee niin, toinen niistä syötiin mäkkärin ruokaa sekin autossa ajaessa ja toinen syötiin vuorotellen, minkä aikana toinen yritti hyssytellä itkevää poikaa. Ja Niilolla oli ruokahalu kokonaan kadoksissa.


Päiväunet herra päätti olla nukkumatta ensimmäistä kertaa elämänsä aikana ja kuten arvota saattaa niin kipeä ja väsynyt poika ei kuulosta ollenkaan hyvältä! Ajattelin, että paluumatka se kruunaa koko reissun, mutta Niilo nukkuikin koko matkan autossa. Onneksi mulla on vielä viikko lomaa, ehkä me siihen mennessä ollaan päästy tästä taudista.. Nyt mennään vain Pronaxenin ja Panadolin voimilla edelleen. 


Kamera meillä oli oikein mukana, mutta siellä oli kokonaiset 3 kuvaa, menomatkasta. Eipä ollut sen jälkeen paljon enää kuvattavaa (tai no ehkä olisi ollut punaposkisesta pojasta, jolla tukka oli pystyssä sekä muuten vain pöllähtäneestä äitistä, joten se siitä sitten :) Ensi kerralla mietimme kaksi kertaa ollaanko tarpeeksi terveitä matkustamiseen. Mutta hei, me tehtiin joka tapauksessa hyviä ostoksia. Niistä myöhemmin lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti