perjantai 26. lokakuuta 2012

Vauvan huone

Laitoimme huoneen uuteen uskoon ennen vauvan syntymä. Niinkuin kuvasta näkyy, niin pidän vihreästä väristä sisustuksessa :) Tai näin ainakin pojan huoneessa! Huone on mielestäni kotoisa, ei liian rauhaton, vaikka väriä onkin.


Tapetin tilasimme Helsingistä tapettitalosta.  Huoneessa on vielä kehto, vähän niinkuin koristeena. Niilo nukkui siinä ensimmäiset pari kuukautta, mutta isolle pötkylälle se alkasi olemaan aika huteraa tekoa :D Kehto on kulkenut meidän suvussa jo 70-luvulta lähtien. Sängyn pohjassa on kaikkien lasten nimet ja vuosiluvut, ketkä ovat siellä nukkuneet. Isoäidinneliöpeitto on minun lapsuudestani äitini tekemä. Peitto oli myös usein mukana hoitolaukussa.


En viitsi tänne huoneeseen laittaa tauluja montaa seinälle, koska järjestys tulee kuitenkin vielä vaihtumaan useasti. Joten päätin laittaa kuvia roikkumaan narusta, nuo vanhat pyykkipojat ovat mielestäni kivat. Niilosta olen ottanut kuvan joka kuukausi, joten laitoin ne hauskasti kaikki vierekkäin! Siitä näkee kuinka paljon poika kasvaa joka kuukausi :)

Hassua, kuinka samalla viikolla on syksy ja talvi. Oli pojalle ihmeteltävää lumessa, ei taida muistaa viime talvea :)


                     Ulkoilun jälkeen tehtiin Omar-sitruunamuffinssia :P

NAM! Hyvää perjantaita :)

4 kommenttia:

  1. HEi tosi kivat noi kuvat tuolla seinällä :)

    VastaaPoista
  2. Eikös vaan :) Ei ainakaan tule turhia reikiä seinään ja kuvia voi helposti vaihdella!

    VastaaPoista
  3. Niilolla on kyllä niin hieno huone :) Ja toi kuvan otto joka kuukausi on kyllä hyvä idea, ite otin neidistä 1kk kuvan ja siihen se sitten jäikin :D ikinä en muistanu/ehtiny oikeena päivänä ottamaan ja sit se vaan jäi ja jäi :)

    VastaaPoista
  4. Joo en mäkään ole ihan just oikeena päivänä ottanut kuvaa, mutta muutaman päivän säteellä :)

    VastaaPoista