sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Syksyinen viikonloppu

Tämä viikonloppu on tehty aurinkoisesta syyssäästä, perheen kanssa oloilusta, löhöilystä, mässäilystä ja siivoilusta! Niin ja käytiin tänään myös katsomassa isopaappaa Kivipurossa :)


Aamulla oli jo pakkasta, joten talvihaalari on kyllä tarpeellinen.. Voi, kun pikkumies tykkää nukkua vaunuissa, kun saa hengitellä raikasta ilmaa. Oli ihanaa vihdoinkin temmeltää ja ihmetellä ulkona, kun ollaan koko perhe könnätty sisätiloissa koko viikon flunssan kourissa! Oli muuten Pikku-ukon ensimmäinen kunnon flunssa koko elämänsä aikana..

On muuten aivan mahtavat värit ulkona! Sisustukseenkin olisi kiva ostaa jotain syysväreissä, keltaista ja ruskeaa.. Ehkä huomisilta sisustuskutsuilta tarttuu jotain käteen? :)


Meillä on pojan kanssa uudet varusteet paukku-pakkasten varalle! Pikku-ukolle ostettiin tänä talveksi Ticket to Heavenin Snowbaggie Suit toppahaalari sinisellä pohjalla. Tarkoituksena oli ostaa ruskea, mutta niitä ei meidän lähistöltä löytynyt enää mistään. Kokeneemmat äidit olleet vissiin aikaisin liikenteessä, tietääpä ensi syksynä! Haalari on aivan ihana, varmasti tarkenee! T2H:t ovat aika reilua kokoa, joten otettiin 80cm. Pojalla vaatteissa käytössä nyt 80cm. Toivotaan nyt, että mahtuu vielä alku keväästä päälle, koska Pikku-ukko on venähtänyt tuntuvasti tässä parin kuukauden aikana. Haalari on kätevä pukea päälle, koska edessä on kaksi vetoketjua. Ulkovaatteiden pukemista inhoava lapsi on kätevä sujauttaa äkkiä haalarin sisään! Lisäksi ihastuin karvahuppuun, niin söpö! Äitini on kova tekemään pojalle erilaisia hattuja, joten tämäkin lentäjän hattu on äitini käsityötä, kuvassa näkyy vähän huonosti.. Ostin myös itselleni uuden toppatakin. Kaikki kaupat tuli kierettyä ja vaatimuksena olivat: armeijan vihreä väri, karvahuppu ja sen on oltava lämmin, koska vietämme aikaa nykyisin paljon myös ulkona! Vaatimuksia taisi olla liikaa, koska mistäämn ei meinannut löytyä sopivaa. Kotiin toin tämän takin Vilasta. Aivan ihana ja pehmoinen, koska on untuvaa :)

Toivotaan aurinkoisia päiviä ensi viikollekin :)

-Nelli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti