keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Raksu koira

Kyllä aika rientää, enkä ole ehtinyt päivitellä tänne hetkeen mitään! Ollaan oltu pojan kanssa molemmat nuhan kourissa,taas. Äiti on ollut hieman väsynyt, mutta Niilolla on ollut virtaa kuin pienessä kylässä nuhasta huolimatta.. Kaikesta huolimatta olen värkkäillyt ja virkannut kaikennäköistä.

Tilasin PaaPii desing shopista ihanan Tee-se-itse Raksu koiran :) Pääset sivuille täältä Muitakin ihania löytöjä tein, mutta saa jäädä tilaaminen vähän myöhempään! Valikoima on laajentunut 2012 ja he myyvät myös ihania julisteita. Ja olen ihastunut pöllöihin, joten niitä on pakko vielä saada.


Painamiseen käytetyt tekstiilivärit ovat Suomessa valmistettuja laadukkaita ja turvallisia. Tuotteet soveltuvat täten myös kaikkein pienimmille lapsille.
 
      Ompelemisen pitäisi olla aina näin helppoa, ei tarvitsisi kaavojen kanssa taistella! 



Meidän Raksu pääsee koristamaan Niilon sänkyä, täytyy sinne vielä saada muutama koristetyyny valmiiksi niin laitan sitten kuvaa :)

Lopuksi laitan pikkumiehen asustuksesta kuvan, kun lähdimme tänään kauppaan.. Jälleen kerran ruskeaa ja vihreää, meillä on pojan kanssa samat lempivärit ;)
Taidan painua nyt jo pehkuihin. Meillä on nyt flunssan takia kuulunut herätys kiljumisen muodossa n.klo 5 ja ehkä kellojenkin siirrolla on osuutta asiaan, (minkä muuten sais mun mielestä lopettaa kokonaan, menee pikkuperheen aikataulut ihan mullin mallin!) mutta onneksi ollaan kyllä vielä jatkettu unia hetken kiukkuilun jälkeen, mikä on plussaa! 

2 kommenttia: