sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kiirus, kiireempi, kiirein

Voi kääk. 6 päivää edellisestä postauksesta.. Työt+kotityöt+lapsenhoito+urheilu+blogin ylläpito = mahdoton yhtälö :D. Mulla siis 3 työpäivää takanapäin! En oo ollut kyllä erityisen väsynyt töistä, vaikka sielläkin on riittänyt kiirettä. Mutta iltaisin Niilo on tarvinnut niin paljon enemmän huomiota, jatkuvasti pitää olla leikkimässä ja pölläilemässä ettei poika vain kyllästy ja kitise. Taitaa imeä äidistä kaikki mehut parin tunnin aikana, kun aiemmin ollaan oltu tiivis tiimi 24/7! Suuren suuri apu on ollut mun pikkusiskosta, joka on ollut nämä ensimmäiset päivät meillä hoitamassa. Vielä ei ole tarvinnut tukkaputkella kiirehtää hoitoon, töihin ja toisinpäin! Mutta huomenna siihenkin tulee muutos. Hirvittää.
Työt lähtivät kyllä yllättävän hyvin käyntiin. Oli ihan jopa terapeuttista käyttää aivonystyröitään muuhunkin kuin unirytmien pähkäilyyn tai kauppalistan tekemiseen! Ja vielä kun kyse on toisten ihmisten terveydestä, on työ tehtävä huolella, siihen kunnolla paneutuen.

Ainut mikä tällä hetkellä aiheuttaa harmaita hiuksia ja mustia silmän alusia, on yöunet. Niilon yöllä nukkuminen on ottanut takapakkia. Voi vain arvuutella mistä se johtuu, uusista hampaista, hetki sitten saaduista rokotteista vai läheisyyden kaipuusta?! Epäilen jälkimmäistä.. Viime yönäkin taidettiin herätä 3kertaa itkuun tai paremminkin huutoon. Ja mä kun ehdin jo niin nauttia ehjistä yöunista. Ainut millä poika lopulta rauhoittuu aamuyöstä on maito ja senkin olen antanut vieressäni, johon hän sitten viimeinkin nukahtaa! Kohta meillä varmaan syödään joka heräämisen jälkeen, GOD, toivottavasti ei kuitenkaan.. Mutta siinäs syö vielä sen kerran, nyt en jaksa unikoulua kun muutenkin on aamuisin tärkeä päivä.

Viikonloput taitavat taas tuntua oikeasti vapaapäiviltä, nytkin ollaan pari päivää vain olleet pääasiassa kotona, yhdessä. Ollaan tankattu yhdessäoloa huomisenkin edestä :) Onneksi sain töissä sovittua, että teen ensi viikon lyhyempiä päiviä. Lähden jo puolilta päivin ja voi olla että ehdin hakea Niilon kotiin jo päiväuniksi. Seuraavat viikot saatankin tehdä töitä sitten ma-pe 8-16, josta poika joutuu olla hoidossa vähintään 8,5h päivässä. Se on pitkä päivä kelle tahansa!

Kuvien ottaminen on jäänyt kyllä vähemmälle viime päivien aikana, mutta räpsin muutaman kuvan meidän kodista. Saatiin jotain jopa aikaiseksi viikonlopun aikana, tilaamani kuvat pääsivät seinälle, tässä niistä toinen ;)


 Lisäksi tein kirpparilta löydän Niilon huoneeseen. Tiedä sitten onko tuo oikeasti ollut nukensänky, mutta meillä se on kirjahyllykkö :) Siitä Niilo saa sitten hetken päästä itse kirjoja luettavaksi, kun ovat tarpeeksi matalalla! Ajattelin ensin maalata sen, mutta meneehän se näinkin kun on vähän ajan patinaa pinnassa..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti