sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikset on POP

Vietimme viikonlopun Tampereella serkkuni luona siskojeni kanssa. Oli oikein leppoisa viikonloppu, syötiin..ja syötiin ja naurettiin :D Tampereella on Tiger, joka on täynnä kaikennäköistä tilpehööriä joka lähtöön. Päästä pyörällä ostin vähän vaikka mitä, enkä siinä tajunnut, että mun pitää tosiaan kuljettaakin ne jollain kotiin! Mutta hätä ei lue lakia. Lähdin pienellä kassilla viikonlopun vietoon ja kotiin tulin ison matkalaukun kanssa..


Serkkuni tokaisia Tigerista hyvin "niitä ilmankin pystyy elämään", mutta siis mähän EN pysty elämään ilman viiksi-servettejä tai viiksi-pumppupulloa! Viiksi tilpehöörit taitavat olla muidenkin kotona suosiossa, kun kaupasta ei niitä enää monessa muodossa löytynyt. Haluisin nimittäin jostain meidän vessaan viiksi pyyhkeet (en tiedä myydäänkö sellaisia?).

Eteiseen ostin mustat säilytyslaatikot, mihin laitoin Niilon muutamat tällä hetkellä käytössä olevat kengät ja pipot. Aiemmin sain jo valmiiksi maalaamani kenkälipaston, ennen se oli puunvärinen. Lisäksi oli tarkoitus maalata myös seinät, mutta se saa nyt vielä jäädä. Hakusessa on myös kattokruunu!


Ostin myös leluille isomman mustan laatikon kannella. Lahjapaperia, mappeja... Ja nämä kaikki oli alle 30e. Säilytyslaatikoita ei kyllä ikinä ole liikaa, tavarat pysyy järjestyksessä.

Tampereen keskustassa on ihana pieni retroputiikki Onnen ovi ja parasta aikaa oli alet. Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut sieltä mitään. Noista kirjaimista olisin tykännyt!


Ettei kukaan vaan luullut, että me syötiin pelkästään mättöruokaa, niin käytiinhän me myös pienessä tyylikkäässä Bistro Venla kahvila-ravintolassa salaatilla :) Suosittelen!


Tästä onkin hyvä aloittaa uusi viikko :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti