maanantai 8. heinäkuuta 2013

Aarteen metsästys part II

Siitä asti kun ostin pinnasängyn päätin että seuraava sänky on antiikkinen, jossa olisi jo ajan patinaa pinnassa. Jotenkin ne on niin uniikkeja verrattuna uusiin ja kiiltäviin. 7 kuukautta metsästin kuumeisesti aarretta ja voitteko kuvitella että tuo viimeinen kuva sängystä on melkeimpä just samanlainen sänky mikä meillä on nyt!! Eli todellakin löysin just sellaisen sängyn mistä olen haaveillutkin ja vieläpä aika läheltä. Kannatti googlettaa. Melkeimpä jo olin kallistumassa siihen upo uuteen sänkyyn, koska epätoivo iski. Sängyn piti alunperin olla puunvärinen, mutta nyt kun mietin tumma massiivinen sänky olisi pieneen huoneeseen liian tukkoinen.


Sänky oli siis valmiiksi valkoinen ja sopivasti vähän kulunut. Haastavan leveyden vuoksi patja oli pakko teettää. 85cm patja jää päätypuolesta pari senttiä liian kapeaksi, mutta koska teetin myös petarin niin se menee sopivasti vähän yli. Laitaahan sänkyyn ei jäänyt enää ollenkaan, joten siihen on nyt aluksi kehitettävä jonkilainen laita, ettei poukkouleva lapsi tipahda yön aikana. Lisäksi ostin samaan syssyyn pari jatkopalaa, että kun pieni mies venähtää kouluikään mennessä ei sänky jää silloinkaan pieneksi. Sängyn nimittäin saa 170cm pitkäksi, mutta voi olla ettei silloin enää kelpaa äidin valitsema hieno krumeluuni sänky!


Vieläpä sänky odottaa pientä nukkujaa, mutta ehkäpä jonain päivä. Tarkoitus olisi siis kasata pinnasänky lähipäivinä. Onkohan 1,5v valmis siihen? Eikä siis kiire periaatteessa ole vieläkään, mutta kun herra nukkuu edelleen meidän makuuhuoneessa tiukasti kiinni meidän sängyssä ja sen aika olisi pikku hiljaa ohitse. Mitä myöhemmin sen vaikeampaa, näin mulle ovat viisaammat äidit sanoneet.. Ja siis kerta rysäyksessä ehkä molemmat omahuone ja uusi sänky. Vai mitä?

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö vaan :) Nyt Niilo siellä viettää ensimmäistä yötään ja hyvin mennyt ainakin tähän saakka.. Vähän meinasi ensin itkettää, mutta sinne hän vain nukahti! Saakohan äiti nukuttua ;)

      Poista
  2. Siis aivan ihastuttava tuo sänky, hellunen! Meillä mentiin ensin pinnasängyn kans omaan huoneeseen ja sit jotain vähä päälle 1,5v tais sit olla kun siirty isojen tyttöjen sänkyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans :) toinen yö omassa huoneessa ja uudessa sängyssä! Hyvin meni viime yö mutta tänäänkin nukuttamiseen meni melkein tunti ja sekin niin että vieressä istutaan. Kuinkahan vaan saa nukkumaan itsekseen..

      Poista
    2. Tykkään kans :) toinen yö omassa huoneessa ja uudessa sängyssä! Hyvin meni viime yö mutta tänäänkin nukuttamiseen meni melkein tunti ja sekin niin että vieressä istutaan. Kuinkahan vaan saa nukkumaan itsekseen..

      Poista