sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Töihin lompsis

3 viikon lomani on nyt loppu, mutta toivon että seuraavat 3 viikkoa menee yhtä nopeasti, koska meillä on nimittäin sitten uudelleen loma!! Tänä vuonna saankin lomailla normaalista poiketen oikein urakalla äitiysloman aikana kertyneiden lomapäivien takia, eikä yhtään haittaa! Poitsu saakin olla ensi viikon vielä kotona iskän kanssa, joten riittää kun saan itseni potkittua ylös aamulla.

Ja ollaanhan me lomalla ehdittykin vaikka mitä, viime viikolla käytiin retkellä Ähtärin eläinpuistossa. Ajattelin, ettei 1,5-vuotiasta saa vielä paikasta innostumaan, mutta kappas hän oli aivan tärinässä eläimestä kuin eläimestä. Uiva saukko sai aikaan kiljumista ja paljon puhetta siansaksalla.



Reitti oli 3km pitkä eli aika pitkä vähän isommillekin lapsille. Ja varsinkin mulle, jolla oli huonoimmat kävelykengät ikinä! Monet olivatkin vuokranneet vedettävän kärryn, jossa lapset istuivat. Onneksi puolessa välissä matkaa oli kesäkahvila ja jäätelön voimalla jatkettiin loppumatka. Grillausaluekin tuolla olisi ollut, mutta meillä oli jo mahat täynnä keittoa.



Muistelin, että karhu on paikan kohokohta, joka tietty on reitin loppusuoralla. Harmiksemme he vain makoilivat vähän piilossa, joten se siitä sitten. 
Siellä niitä eläimiä on taustalla. Osa oli niin kaukana, että tuskimpa niitä erotatte, mutta kunhan kuvista välittyy että meillä oli oikein mukava päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti