sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hupsista keikkaa!

En tokikaan ole unohtanut tämän olemassaoloa, mutta olen vain ollut erittäin kiireinen ;) Arvatkaapas miten hyvää teki mutsille viettää ystävien kanssa viime viikonloppu Turussa! Oih koko viikko meni tärinässä töissä odottaen roadtrippiä ihan vain naisten kesken. Ja viikko meni myös siitä palautuessa.. Tiedä sitten johtuuko kolmen päivän krapula(kaamee väsy) iästä vai? Mutta oli kyllä myös sen arvoista.



Kesäisin melkeimpä mikä vaan Suomen kaupunki on kaunis, mutta erityisesti Turku ja siksi valitsimme valloituksen kohteeksemme juuri sen. Ihanat ravintolat ja jokilaivat <3 Vuokrasimme ihan Turun keskustasta vuokrakämpän, joka tuli reilusti halvemmaksi kuin hotelli ja me saatiin olla sentäs kaikki samoissa tiloissa, jossa oli makkarien lisäksi tilava olohuone parvekkeineen ja keittiö.


Kelit oli just kohdillaan, aurinko paistoi, Suomen kesä parhaimmillaan. Kyllä me shoppailtiinkin ja uusia kenkiä meillä tais olla yhteensä 18kpl, ei huono ;)




Niilosta en ole ollutkaan erossa vielä kokonaista 3 päivää. Ja vaikka sunnuntaina olikin jo ikävä kotiin, oli mahtavaa olla reissussa välillä ilman lastakin. Ei tarvinnut suunnitella päivää lapsen rytmin mukaan, sai ryömiä sänkyyn silloin kun itseä huvitti ja syödä silloin kun itsellä oli nälkä.

Nämä tyttöjen reissut ovatkin tulleet meille joka kesäiseksi tavaksi, mihkähän ensi vuonna :)

Kuvat ystäväni Erikan ottamia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti