sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Huh hei viikko pulkassa!



Niinkuin huomaatte, olen ollut viikon laiska blogin suhteen. Muuten ei sitten laiskuutta olekaan meidän kodissa näkynyt. Ollaan nimittäin olleet Niilon kanssa kaksitaan koko viikon. Meidän ukko on ollut työmatkalla, perjantai ja lauantai vielä koulussakin, ahkera. Kyllä täytyy hattua nostaa yksinhuoltajille, jotka pyörittävät arkea yksinään! Tämä päivä onkin ainut, kun olemme koko perhe kotona.


Päivät ovat melkein menneet vain töissä ja illat Nipsun kanssa kotona. Mitään erikoista emme kyllä ole tehneet, paitsi ainaista rumpaa kotitöiden parissa.  Loppuviikkoa kohden viikko on muuttunut oikein mukavaksi. Torstaina lompsimme äitini hoiviin! Ja perjantaina pääsin katsomaan pukuloistoa pikkusiskoni vanhojentanssijaisiin. Voi mitä prinsessoja siellä olikaan ja kuinka tärkeä päivä heille kaikille :) Lisäksi myös maailmanmatkaajat (sisko ja sen mies) tulivat kotiin.



Mua alkas jopa näin 9 vuoden jälkeen kaduttamaan miksen myös osallistunut aikoinani  tanssijaisiin. Mikä sen ihanempaa kuin olla prinsessana koko päivän ja oppia samalla uusia tansseja. Eipä paljon silloin kiinnostanut koko homma. Voiskohan vielä osallistua :D, no ehkä mä kuitenkin odotan naimisiin menoa, sitten joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti