torstai 28. helmikuuta 2013

Mamman ja Niilon staili

Niinkuin varmaan jo tiedättekin tykkään kaikesta muusta viiksi-krääsästä paitsi itse viiksisistä miehistä :D Movemberin aikaan meidänkin taloudessa niitä näki, mutta onneksi armas ukkoni ajoi ne sen kuukauden jälkeen pois. Sen kunniaksi sain siskoltani Thaimaan tuliaisena toppeja, joista yhdessä oli nimenomaan viikset ja sen kruunasi myös viiksi koru. Ja hei nythän meillä on Nipsun kanssa samanlaiset paidat!


Niin vain tämäkin työviikko on kohta lusittu! Alkuviikosta meidän täytyi viedä ensimmäistä kertaa poika varahoitoon. Mamilla jäi pala kurkkuun, kun poika jäi niin raukkana vieraaseen paikkaan suu väärinpäin :( voi pientä. Mutta parin päivän jälkeen jäi ihan jo mielellään sinn leikkimään. Yöt ovat vain olleet (siitä johtuen) välillä rauhattomia. Loppuviikon puolestaan siskoni pääsi hiihtoloman vuoksi hoitamaan meille, joten olen päässyt nämä pari päivää helpolla, ilman aamuista taistelua ulkovaatteita pukiessa. Että tattista vaan!


Näiden kuvien saattelemana on mukava aloittaa viikonloppu. Ja mikä ihana auringonpaista siellä tänään olikaan, ihanaa. Kevät tulee <3 mä olen niin kevät ihminen! Luonto herää eloon ja niin minäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti