maanantai 4. helmikuuta 2013

Pieni potilas

Parin kuukauden aikana Niilo on ollut kipeänä jo 3 kertaa. Tämän melkein jo arvasinkin, kun aloitettiin hoito. Vähänkään jos joku toinen lapsi on kipeänä, niin taatusti se tarttuu meidänkin poikaa, koska hänhän maistaa vähän kaikkia leluja. Mutta nyt kädet ristiin, ettei täällä riehunut Noro-virus tartu meihin!! Melkein jo pelkkä ajatus pistää mahan sekaisin.

Panadolien lisäksi meillä on ollut käytössä Physiomer baby- nenäsumute, joka on merivettä. Sitä olemme käyttäneet Niilolla jo ihan vastasyntyneenä, kun hänellä oli jatkuvasti nenäntukoisuutta. Kovalla paineellahan suuttimesta tulee, mutta on kyllä ollut iso apu meille! Lisäksi olemme hommanneet ilmankostuttimen ja unipalikat, jotka laitetaan pinniksen päätyjalkojen alle ja näin ollen nostaa päätyä.

Kun tänään kerran oli niin tylsä päivä 4 seinän sisällä me vähän pelasimme vauvapelejä Tabletti tietokoneella :D Kyllä nuo lapset on vain fiksuja, Niilo heti ymmärsi painaa eläimen kuvaa, josta sitten tuli ääni.


Galaxy tab 2 on kuitenkin enemmän äidin leikkikalu. Mähän en edelleenkään omista kännykkää missä on netti, niin tabi ajaa saman asian. Kätevää lukea sähköpostit, selata facebook ja muut tarpeelliset sängyssä ennen nukkumaan menoa. Tab on niin kevyt ja pieni. Niin ja onhan tuo vähän välillä myös iskän ;).


Niilo on vielä niin pieni, että ei kuitenkaan ymmärrä vauvapelejä enempää tuosta vehkeestä ja vieressä on koko ajan oltava, ettei se lennä samantien lattialle. Mutta luulen, että tuosta tulee vielä iso hitti muutaman vuoden päästä esim. automatkoille :) 


Huomenna me palaamme takaisin arkeen, hoitoon ja töihin. Öitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti