lauantai 2. helmikuuta 2013

Tunnelmointia

Nyt oli aika sammuttaa jouluvalot tai oikeastaan tunnelmavalot ulkoa. Mä voisin pitää niitä päällä vaikka koko pimeän talven, mutta ehkä naapurit alkais ihmetellä, jos jouluvalot olis päällä vielä maaliskuussakin. Monessa maassahan valot tuovat tunnelmavalaistusta kesäisinkin :)

No joka tapauksessa mä sain kaverilta vinkin, että nykyään on pallovaloja sisätiloihin, joita tosiaan voi pitää vaikka sitten kesälläkin jos haluaa! Ne on just mua varten. Illalla on ihanaa, kun laittaa vaikka vaan ne ja kynttilät päälle.

  


Ostin erikseen sähkösarjan ja pallot. Sähkösarjoja oli 10 kpl valosta 50:een, mutta siis ne ovat ihan tavallisia ledejä, joten niitä voi ostaa tavallisista kaupoista. Palloja oli vaikka minkä värisiä. Itse valitsin mustat, valkoiset, harmaat ja beiget pallot, mutta muutamaa väriä vaihtamalla saa uutta ilmettä, kun nämä alkavat kyllästyttää.



Keittiön tummat verhot vaihdoin valkoisiin ja aah, miten ihanaa kun valo tulee sisään :) Mulla on tällä hetkellä menossa musta-valkoinen aika sisustuksessa. Haaveilen olkkariin musta-valkoraitaista mattoa ja lisää tyynyjä. Lisäksi muita ideoita on pilvin pimein, mutta niitä toteuttaekseen tarvis tehdä muutama ylimääräinen työvuoro :) Joten odotellaan vielä.. pikku hiljaa hyvä tulee..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti