tiistai 11. kesäkuuta 2013

Valmistujaisia ja lisää herkkuja

Outoa, kun meillä ei oo tänä kesänä mitään juhlia! Mutta tylsyyden pelastukseksi serkkuni järjesti valmistujaiset viime sunnuntaina. Nähtiin pitkästä aikaa mun sukulaisia, Serranon perhe kokoontui :) Ja koska pääsin jo lauantaina herkkujen makuun, jatkettiin sitä vielä sunnuntainakin! Kesällä saa herkutella ja nauttia elämästä. Ei kaikki ole niin vakavaa.

Niilo selvästi on haltijoissaan :) Niilon paidan löysin Kappahlista, shortsit H&M. Mun mekko on ihanan kevyttä kangasta, just kiva helteisiin päiviin, sen löysin myös H&M:sta. Tässä näkyy myös hyvin tukkani väri, joka on siis liukuvärjätty pari kuukautta sitten.

Aikamoisia kakkuja serkku-tyttö oli vääntänyt siskolleen. Ei epäilystä mihin ammattiin Anni valmistui eli hänestä tuli kollegani :) (sori vaan epäselvät kuvat). Niin ja lahjaksi vietiin lääkeboxi, jossa oli kaikki tarpeellinen, muumilaastareista vitamiineihin ja buranasta peräruiskeisiin jne ;) Mitä nyt hoitaja yleensä tarvitsee. Tästä oli hyvä aloittaa uusi viikko ja loma senkun vain lähenee, wuhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti