lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mutsin hemmottelua

Vaikka arjen pienet teot ovat jo itsessään hemmottelua, niin joskus on kiva saada jotain luksusta. Välillä kummasti piristää, jos saa uutta tukkatyyliä tai vaikka ne tekoripset, vaikka en koekaan olevani väsynyt mutsi. Voimavaranani väsymykseen on nimittäin olleet päiväunet! Nykyään kylläkin vain viikonloppuisin, mutta jotain sekin. Lapsen kanssa touhuamiseen en ole kyllästynyt tai väsynyt, mutta välillä raivostuttaa ne kotityöt, yök. Nekin voi jättää joskus tekemättä, kyllähän ne työt odottaa, NIIN tosiaan ne o-d-o-t-t-a-a.

Äitienpäivälahjaksi sain GHD:n, joka naisen unelman :) Se jos mikä oli luksusta!! Mulla on luonnostaan piikkisuora tukka, mutta tukasta todella tulee vieläkin sileämpi ja hyvänkuntoisen näköinen. Lähinnä käytän laitetta kiharoiden tekoon, sekin tapahtuu näppärästi. Tälläisen kiireisen työssäkäyvän mutsin tukanlaitossa ei saa mennä 10min kauempaa, siinäkin tämä vempain ajaa asiansa!
Ja hemmottelu ei jää pelkästään hiuksiin. Meidän paikallinen MLL- yhdistyksen hallitus (jossa minäkin olen rivimiehenä) järjesti ja kustansi äideille hemmottelua. Olin elämäni ensimmäisen kerran hieronnassa (jos Thaimaata lasketa), saatiin kokeilla Reiki-hoitoa, joka on luontaishoitomenetelmä, meikkausta, kynsien lakkausta, kulmien ja ripsien värjäystä. Ja ettei tämä lopu tähän, niin saatiin vatsat täyteen herkkuja, suolaista ja makeaa, nams.


Kyllä nyt on pilalle hemmoteltu äiti ;) No ei, mutta koen tämän myös ansainneeni. Ollaan Nipsun kanssa vietetty kulunut viikko kahdestaan töiden jälkeen. Meillä on ollut kiirusta töissä. Vielä autossa kotiinpäin ajellessa on päässä pyörineet työasiat, onko kaikki varmasti tehty ja kirjattu. Mutta ne onneksi unohtuvat, kun olen hakenut iloista poikaa kotiin. Vielä pitäisi jaksaa seuraavat 2 viikkoa kaksistaan oloa, kun iskä lähtee Ranskaan työjuttuihin. MUTTA sitten meillä alkaa L-O-M-A, todellakin sitä odotellessa!! Sekin me kaikki ansaitaan. Ja loma aloitetaan hyvän ystävän synttäreillä ja samalla juhannuksesta nauttien..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti