sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Vinoköysisilta jne.

Tuon pienen miehenalun kanssa on nykyään ihana touhuta kaikenlaista ja antaa hänelle erilaisia elämyksiä, kun hän on oikeasti jo innoissaan uusista jutuista. Intopiukeena voidaan olla ihan vain traktorien tai ötököiden katselusta, mutta me mentiin tällä kertaa omasta pihasta kauemmas, Raippaluodon sillalle. Sillalle noustessa on jopa juhlan tuntua. Ihan niinkuin ulkomaille oltais tultu, sen verran hieno se vain on. Silta on nimittäin Suomen pisin.


   Jätskit voi nautiskella sillan juurella, Berny´s cafessa, josta saa muuten ruokaa   seisovastapöydästä a la carteen. Eläimiä ei siellä tainnut nähdä, mutta tänään nähtiinkin lampaita. Ehkä kesän aikana pitää käydä jossain eläintarhassakin. Vähän niinkuin palaisi välillä omaan lapsuuteen, kun pääsee kokemaan samoja juttuja nyt oman lapsen kanssa ja oon kyllä yhtä innoissani, kun tietää että toinen niin nauttii.

Huomenna pyörähtää uusi viikko käyntiin ja meillä riittää joka illalla jotain hommaa, sitten voidaankin rentoutua. Aah, ihanaa, kiitos, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti