keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hyvää vappua ja silleen!


Ihanan virkistävää olla näin keskellä viikkoa vapaapäivällä :) On ehditty touhuta vaikka mitä kivaa. Eilen käytiin pyöräilemässä ja Niilo sai testaukseen uuden pyöräilykypärän. Poika muuten viihtyy ihmeen hyvin pyörän perällä. Pyöräiltiin yksi päivä 6km lenkki ja hyvin poika jaksoi istua paikoillaan. Nimittäin tuon matkan aikana hän saisi hermoromahduksen, jos köröteltäisiin rattailla!


Tänään käytiin kiertämässä vapputori ja jälleen kerran tuli todettua, että siellä ei ole yhtään mitään, muuta kuin laumoittain ihmisiä ja krääsää. Joka kerta sinne on kuitenkin kiva mennä :) Tämä onkin jo toinen vappu hetkeen, kun saa nauttia vappupäivästä ilman päänsärkyä ja huonoa oloa :D Ei ollut siis ihmispelkoa! Käytiin torin jälkeen koko porukka Dallas pizzeriassa vetämässä hyvät ähkyt. Nyt mä aijon nostaa jalat pöydälle ja löhötä. Huomenna sitten on taas työpäivä ja Niilo menee pitkän tauon jälkeen hoitoon, kun on saanut alkuviikon olla iskän kanssa vain kotona ja viime viikkohan meni sairastaessa. Viikonloppu tulee taas onneksi pian, ihanaa :)



 Niilo kun ei vielä osaa vaatia vappupalloa, niin pelkkä hyrrä riitti hyvin! On muuten aika törkeen kalliita nuo ilmapallot, 15e, huh huh..Ja kuinka kauan niistäkin vain on iloa? Ehkä sitten ensi vuonna se on ostettava meillekin.


Meidän hurmuri sai päälleen nahkatakin :) Ja hurmuri hurmasi myös muutaman teinitytön. Fanittavat kuulemma Niiloa, aaw.

2 kommenttia: