maanantai 6. toukokuuta 2013

Pikkumiehen kuteet

Niilo sai eilen uudet vaatteet Pomp De Luxilta, lököhousut ja t-paita. Pian on KESÄ! 86cm vaatteet ovat olleet käytössä jo pari kuukautta ja uskon, että kesänkin ajan sama koko menee vielä.


Nyt alkaa huomata, että kyllä ne vaatteet vain kuluu kun joka päivä pitää vaihtaa puhtaat vaatteet ja hyväs lykys 2xpv. Tyyppi sen verran rymyää. Eikä ruokatahroilta voi välttyä, vaikka hienosti se lusikka menee suuhun saakka ja nykyään myös puurot syödään ihan itse! No eipä tuo haittaa, mutta mieluusti valitaan vaatteet niin, että ne myös kestäisivät jatkuvaa pyöritystä pesukoneessa. Viimeksi tilaamani vaatteet PDL:ltä ovat edelleen ok kunnossa ja onhan noi nyt niin söpöjä.


Lätsän löysin H&M:stä viime talvena alekorista 3e. Ainut vaan, että nykyään ei tälläiset lätsät pysy päässä edes narraamalla. Meillä ei kesävaatteita kyllä ole hamstrattu oikeestaan tämän enempää. Eikä nämäkään housut mitkään kesähousut ole. Yleensä mä herään niin viime tingassa. Hokasin tänäänkin, että Niilolla on hoidossa vielä vuorelliset kumpparit jalassa (15astetta lämmintä!!). Täytyy vissiin nyt ottaa asiaksi etsiä oikeesti ne kengät. Kesän tulo yllättää kuitenkin, vaikka onhan nyt jo toukokuu.

Tämä viikko ollaankin torstaihin saakka kaksistaan illat hoidon jälkeen. Hienoa kun taas on vajaa viikko töitä! Tällä viikolla onkin kaikkea kivaa tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti