sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Olen äiti ja ylpeä siitä

Viime vuonna herättiin tälläisen pienen palleron jokelteluun. Lisäksi nautimme aamupalaa Italian auringon sarastaessa. Meillä oli mieleenpainuva päivä ja matka. Tuonne kun vielä joskus pääsisimme.



Myös tänään paistoi aurinko, mutta harmikseni ikkunasta ei näkynyt viiniviljelmiä. Joka tapauksessa yhtä tärkeä päivä, minun toinen äitienpäivä <3 Tänään heräsinkin 12 kiloinen jässikkä pomppien mun päällä, aika ihanaa sekin.  On ihanaa olla äiti.


Mä sain Niilon koristeleman täytekakun, aika hellyyttävää...


Tänään ollaan kitketty kukkapenkkiä, leikitty kivillä, kiipeilty, kuunneltu musiikkia, poimittu kukkia, herkuteltu, nukuttu yhdessä päikkärit, tehty torni legoista, siivottu ja nautittu aurinkoisesta päivässä. Sain kakun lisäksi Niilon tekemän kortin. Voisko joka päivä olla äitienpäivä?

Päivällä lähdimme kierrokselle myös juhlimaan meidän molempien omia äitejämme. Niilo sai tehtäväkseen viedä mummille ja mummalle leskenlehtejä. Häntä ehkä vähän arvellutti viedä söpöjä kukkia nahkarotsi päällä, ainakin ilmeestä päätellen, mutta minkäs teet..


 
Hyvää iltaa kaikille äideille, äitiydestä haaveileville, äidin luona päivää viettäville ja omaa äitiään kaipaaville <3

1 kommentti:

  1. haha, hauska toi nahkarotsi kirjoitus :) onnea vielä sullekkin, ihanaa et oot äiti ja tehnyt tommosen ihanan jässikän :)

    VastaaPoista