perjantai 16. marraskuuta 2012

Mitäs punkin konttiin?

Tänä jouluna ostamme lahjat vain meidän poitsulle ja kummitettaville :) Ja ollaan päätetty, että tulevaisuudessakin Niilo saa yhden vähän paremman lahjan ja muutaman pienemmän paketin. Mun mielestä ei mitään krääsää tarvi laittaa paketteihin! Jouluna on tärkeintä yhdessä oleminen ja syöminen ;D. Ja vielä, kun Niilo on vielä niin pieni, että ei oikein vielä ymmärrä lahjojen päälle. Kaikista kivointa taitaa olla pakettien repiminen :)

Osa ollaan jo hankittu ja osa on työn alla!
 Bagheran potkuauto on ollut mun mielessä jo viime vuodesta saakka. Mun mielestä se on vaan niin hieno, ehkä myös lapsi siitä tykkää :D Lueskelin netistä, että kyseiset potkuautot ovat olleet kyllä kovasssa käytössä heillä joilla se on. Auto on peltiä, joten varmaan kestää myös hyvin kovakouraisessa käsittelyssä! Ja kun sillä aletaan törmäilemään päin seiniä, voidaan se viedä ulos, jos raaskitaan. Tein löydön myös kirjatelineestä. Kirjat ovat jo omasta takaa, mutta ehkä pukki voisi tuoda satukirjoja, missä on paljon kuvia, meille lisää, vink;) Sisustus Amaliassa on aina välillä kivoja aleja, joista löysin salkun, joka voi toimia esim. eväs- tai säilytyslaukkuna. Tykkäämällä facessa Amalian sivuista, saa tietoa heti noista alennuksista!

Tarkoituksena olisi jostain hankkia legojen säilytyslaatikko. Mistä saisi halvalla? Meillä on jonkin verran legoja, mitkä mun mielestä ovat hyvä sijoitus, koska kestävät ja niillä leikitään varmasti vielä pitkään. Nyt niitä lähinnä levitetään ympäri kämppää, hajotetaan kaikki äidin mahtavan hienot tekeleet ja nyt on opittu niitä myös heittelemään!! Laatikko tarvisi myös täytettä, vink ;) Puiset Brion perässä vedettävät lelut ovat myös mun mielestä kivoja ja tulevat käyttöön kun poika lähtee kävelemään. Joitain vaatteita olen myös ostanut, mutta ne on otettu käyttöön heti tai odottaa jo kaapissa myöhempää käyttöä varten. Ehkä ensi vuonna hankin Niilolle Ikean keittiön, miksei nykypäivänä poikakin voisi leikkiä kotileikkejä? :)

Ihanaa kun tulee joulu, vielä kun saataisiin lunta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti