perjantai 9. marraskuuta 2012

Virkkaustöitä

Sain päätökseen tyynynpäällisen, jota olen värkännyt koristamaan Niilon sänkyä. Nuo reunapehmusteetkin on ollut tarkoitus päällystää uudelleen, mutta se taitaa nyt jäädä tekemättä, koska niitä ei kohta enää tarvitse.




Uusi päiväpeittokin on ollut tekeillä jo jonkin aikaa :D. Aloitin sen tekemisen raskausaikana ja tarkoitus oli tehdä iso torkkupeitto. Isoäidinneliöt ovat olleet hyvässä jemmassa arkkupöydän laatikossa jo jonkin aikaa. Nyt kun vihdoinkin sen kaivoin esiin tajusin, että en viitsisi pojalle kuitenkaan ihan vaaleanpunaista peittoa tehdä (en edes tiedä mitä ajattelin kun värejä mietin, koska muistaakseni tiesin jo vauvan sukupuolen)! Peitosta oli tarkoitus tehdä 3-värinen, vaalenpunaisen lisäksi myös vihreää ja valkoista. Irrotin palat toisistaan (johon muuten on mennyt myös kiitettävästi aikaa) ja otin käyttöön vain virheä-valkoiset. Laiskuus iski ja päätin tehdä peitosta vain pinniksen päiväpeiton, muuten paloja olisi pitänyt tehdä vielä liian paljon! 


Paloja pitää siis tehdä vielä kymmenkunta lisää, mutta ehkä vielä joskus saan sen valmiiksi :D Muutenkin olen innokkaana aina aloittamassa uusia ideoita, mutta jotkut jäävät vain ajatuksen tasolle ja joitain saatan jopa aloittaakin :)

Olen aloittanut myös kaikessa tohinassa eteisen uudistamisen. Olen maalannut ja hankkinut uusia tauluja, sekin työmaa tuolla vielä odottaa. Ehkä saan virtaa viikonlopun aikana :)

Nyt menen murusen kanssa touhuamaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti