sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Etukäteis synttärit Niilolle

Meillä juhlittiin tänään pojan synttäreitä <3 Haluttiin juhlistaa Niilon syntymäpäiviä erikseen joulun kanssa ja hyvissä ajoin ennenkuin kaikilla on kiirettä ja menoja. Oli oikein mukava päivä, mutta juhlat on myös aika raskaita. Koko päivän on ollut vieraita lukuunottamatta Niilon ja äidin päiväuniaikaa, jolloin molemmat keräsi voimia :)

Ajateltiin jatkossakin järjestää syntymäpäivät joulukuun alussa. Ettei lahjat koe inflaatiota ;) Ostimme lahjaksi Brion palikkalaatikon, johon Nipsulla kyllä meni hermot heti kättelyssä! Palikat kun eivät menneet väkipakolla omista koloistaan laatikkoon, ei vaikka kuinka voimalla yrittäisi. Sitten tuli parku ja palikat lensivät, että se siitä lahjasta ;) Katsotaan sitten parin viikon päästä uudelleen.. Lahjaksi tuli myös Plaston potkuauto, nuppipalapelejä, lakanat, yökkärit, Brion juna, Legoja, isomumman käsintehty tonttu ja pitäähän joka pojalla olla myös bleiseri ja rahaa!


Poika jaksoi kyllä koko päivän mainiosti, ei kitinän kitinää! Illallakin vielä jaksoi ennen nukkumaanmenoa möyrätä ja pölläillä, mutta kyllä tuli uni myös äkkiä. Siellä hän parasta aikaa kuorsaa pylly pystyssä :)


Niin ja kaikista parasta, että tänään voisi sanoa että Niilo on oppinut kävelemään! Vai voiko, jos vähän väliä otetaan muutaman metrin kävelymatkoja? Vähän se on vielä haparoivaa, mutta ehkä muutaman päivän päästä mennään jo varmoin askelin eteenpäin. Hassua!


Pöytä oli täynnä herkkuja, hyvin kävivät kaupaksi. Mutta kyllä sitä ruokaa jäikin ja arvatkaapas vain kuka ne täällä napsii parempiin suihin päivän aikana!! Meillä on kyllä vielä toisetkin synttärit meidän ystäville ja heidän lapsilleen ensi viikolla, joten ehkäpä on hyvä syy myös säästää osaa :) Lisäksi meillä on muskarin joulujuhlaa, kerhoa, hoitoon tutustumista, pikkujouluja, myyjäisiä ja töissäkin pitäisi pyörähtää koulutuksessa, joten kiirettä piisaa. Sitten seuraavat joulukuun viikot me vain olemme..ja olemme..tekemättä mitään!

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis äitikin siellä kuvissa :) Toi bleiseri oli aika jäätävän hyvännäköinen vaikka ite sanonkin ;D

    VastaaPoista