keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Varusteet pakkasella


Ompas ollut oudon kylmät säät viime päivinä, mutta onneksi sentäs päästiin sateista ja pimeydestä! Me ollaan kyllä Niilon kanssa ulkoilleet joka päivä, vaikka mittari on huidellut -17 asteissa. Ja varsinkin, koska en ole viitsinyt poikaa viedä nyt muutamana päivänä vaunuihin nukkumaan. Meillä on siis vähitellen opeteltu nukkumaan sisällä, mikä oli kyllä aika taistelu aluksi! Vaunuihin olen saanut hänet nopeasti tainnutettua, kun vähän on lykkinyt kärryjä, mutta sängyssä rimpuillaan ja yritetään jatkuvasti nousta ja kipaista pois. Mutta NYT parasta aikaa, sain ensimmäistä kertaa Niilon nukahtamaan ilman huutoa meidän sänkyyn ja vielä ilman maitoa :) Hurraa! Lueskeltiin vain hetken kirjoja ja sitten alkoikin silmät lupsua kiinni.



Kovilla pakkasilla on parasta olla varustus kunnossa että tarkenee :) Meillä on Niilolla ollut viime ja tänä talvena ruskovillan haalari välivaatetuksena. Merinovillainen haalari on ihanan pehmoinen ja hengittävä! Vielä haluisin pojalle villaisen kypärälakin ja vanttuut toppahanskojen alle. Ostin vähän vielä reilun kokoisen 90cm villahaalarin, koska en ole löytänyt niitä kuin 10cm välein suurenevia kokoja, 80cm olisi ollut meille ihan kohta jo pieni. Mutta hyvin on toiminut kun olen kääntänyt hihat ja pultut. Hintaahan noilla asuilla on kiitettävästi, mutta onhan se tärkeää että pysyy lämpimänä ja tuntuu hyvältä :)



Kyllä tuli punaiset posket ja nyt unikin maittaa! Eihän tuolla kauaa tarkene olla, mutta kunhan nyt käytiin hetken pulkkailemassa kotipihassa :) Tekeehän tuo raitis ilma hyvää itse kullekin ja mikä sen ihanempaa on tulla sitten lämpimään taloon ruokailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti