keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Valkeaa joulua

Niin se joulu meni taas yhtä nopeasti ohi, kuin joka vuosi. Vuosi sitten en päässyt yhtään joulufiilikseen, meillä ei ollut kuusta eikä muutenkaan koti ollut siinä kunnossa että joulu on kohta! Osa syynä tähän latistuneeseen oloon oli lumettomuus. Oli synkkää ja sateista. Mutta juuri tuo aatto tulee olemaan meille aina tärkeä ja mieleenpainuvin. Saimme lahjaksi kultaakin kalliimman lapsen <3 Vuoden takaiset tunnelmat ovat vielä tuoreessa muistissa ja olenkin paljon miettinyt sitä aikaa. Kuluneeseen vuoteen on sisältynyt paljon, itkua ja naurua.


Tänä vuonna joulufiilis tuli jo marraskuussa! Juotiin glögiä ja tehtiin pipareita. Jopa joulumusa on meillä soinut vähän väliä. Tein ensimmäistä kertaa jopa joulukortit, kun kerrankin on joku kuvattava josta voi tehdä kortteja :) AINUT että kortit eivät ehtineet meille ennen aattoa, että kiitos vaan Smartphoto!!!

Ajattelin viettää joulua viime vuodenkin edestä. Ollaan oltu paljon kotona, syöty, ulkoiltu ja laiskoteltu! Aamulla käytiin kotona joulusaunassa, syötiin riisipuuroa ja käytiin Niilon isopaapan haudalla. Aattoillan me vietimme mun vanhempien luona. Pukkia ei vielä tänä vuonna tullut, onneksi.. Syötiin ähkyt, juteltiin ja naurettiin! Vois sanoa, että kovin oli rauhallinen joulu, niinkuin joulun pitää ollakin. Joulu on hyvä aika pysähtyä kiireen keskellä nauttimaan ja iloitsemaan yhteisestä ajasta. Olla kiitollinen siitä mitä on.

 Mitään lahjahössötystä meillä ei ollut. Paitsi Niilo sai kyllä odotettua enemmän paketteja, mutta ompahan vuodeksi leluja ja kirjoja millä leikkiä :) Me annettiin mummoille ja paapoille lahjaksi mieheni tekemän ja laulaman dvd:n, johon on sisällytetty Niilon ensimmäisen vuoden huippu hetket 3 minuuttiin (biisin verran). Tippa tuli linssiin itse kullekin :) Toivotaan, että Niilo arvostaa vanhempana isän tekemää videota!




Eikä tässä vielä kaikki. Kuvasta puuttuu vielä muutama lahja.. Mitään krääsää ei onneksi tullut, kestäviä leluja millä leikitään vielä pitkään ja jotain käytännöllistä (ruskovillan vaatteita). Ajattelin jo pakata vanhoja leluja pois, vauvojen lelut eivät enää jaksa kiinnostaa. Pitää olla jo vähän haasteellisempaa näperrettävää.


Nautitaan nyt vielä joulunpyhistä, onhan se joulu vielä.. Ihanaa, kun pitkästä aikaa saadaan olla koko perheellä kotona vähän pidempään, ei ole töitä ja koulua sekoittamassa meidän elämää :) Viikon päästä olen itsekin sitten jo työn touhussa!! apua..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti